-->

torsdag 31 juli 2014

cool kids dance better.


betydligt glesare inlägg såhär i sommartid, men jag antar att ni som fortfarande tittar in här ibland också har intagit sommarmood :)

i alla fall. i flera veckor har jag haft span på kjolen med hästar och nu äntligen har den inkommit i Lindex butiker. nej, den är inte till mig, utan till betydligt mindre tjejer, men man kan (i mitt fall) tydligen falla för en sådan kjol också, haha. den rosa tyllkjolen kommer från H&M och hade jag haft en dotter hade jag slagit till på de båda kjolarna och matchat ungefär såhär! ps. den grymt snygga sweatshirten hittar ni just nu på rea hos zara!

kjol med hästar/lindex, tyllkjol och rosetter/h&m, skor/vans authentic, sweatshirt/zara

torsdag 24 juli 2014

orange is the new black.




hörde att orange is the new black? ;)
njaaaae, kanske inte. trivs faktiskt bättre i svart men just den här klänningen gillar jag verkligen jättemycket, kanske en av mina mest använda klänningar! köpte den förra sommaren och har sedan dess använt den både i skolan, på jobbet och fest. nu ser ni ju inte så mycket av själva klänningen här på dessa bilderna, men kände ändå att jag ville slå ett slag för lite färg såhär i högsommartider!

måndag 14 juli 2014

en fantastisk kväll.












tack säger jag, för en helt fantastisk helg som vi tillbringade i Halland i goda vänners lag.
vi var nämligen inbjudna till tennisturnering som för egen del slutade över förväntan bra. vi spelade dubbel och visst, jag hamnade med micke som spelat tennis sen han var liten (kanske en liten parantes värt att nämna, haha), men det gick ändå över förväntat bra för mig också! så himla roligt och jag älskar när man lägger in aktiviteter såhär.

efter tennis blev det bad och häng på bryggan innan vi förberedde maten som sedan avnjöts på den mest magiska platsen på den kanske mest magiska kvällen den här sommaren. snacka om att tanka själen med energi och harmoni. låter bilderna tala för sig själv gällande detta.

tack snälla tess och coca för detta initiativ. som segrare ser jag fram emot en favorit i repris nästa år ;)

torsdag 10 juli 2014

orkester, militär och fransar.


hellooooo.
tyvärr så är man inte 9 år längre (största tillgängliga storlek), men hade jag varit det så hade jag bönat och bett om att få den här urballa (!) jackan. just nu på rea dessutom och den finns även i en vacker puder/aprikos färg också. och den är ju precis lika tuff på både pojkar och flickor.

till slitna jeans eller över en söt klänning.... och perfekt som både vår- och höstjacka.
så detta får bli mitt tips till er med barn. ni hittar den både här och här i grön/grå och här och här i puder/aprikos.

måndag 7 juli 2014

borta bra men hemma bäst.

puss!
du & jag, starkare än någonsin.


min lilla stjärna!


till slut hittade vi solen och finaste miljön... hemma :)

min lovis.
 
godkväll,
ni som följer mig på instagram vet att vi i helgen körde västkusten runt för att hitta solen. planen med smarholmen gick i stöpet och vi gav upp efter att vi insett att den grå himlen inte skulle spricka upp och efter att vi fått ett antal regndroppar på oss. tacka vet jag att vi hade bil! till slut hamnade vi i falkenberg där vi lyckades få sol i någon timme. därefter körde vi hem till min familj som bjöd på grillat. härliga sommarkväll! och härliga familj.

söndagen startade med en löptur och ett morgondopp. vi sprang och matilda cyklade. det bästa sättet att starta morgonen på! <3 därefter åt familjen brunch på erikstorps kungsgård (som jag verkligen kan rekommendera om ni har vägarna förbi) och framåt 13 åkte vi ner till stranden i borstahusen, jag och lovis. och som jag sa till honom när vi kom dit, så är det ju egentligen ganska komiskt att man åker sverige runt för att hitta en fin och mysig strand och badplats. och så har man allt rakt framför sig. på hemmaplan. vi insåg att vi båda två blivit ganska hemmablinda. och jag gick med på att bo i göteborg i framtiden OM jag får ha ett sommarhus där nere! :) fair enough!

lördag 5 juli 2014

taggade till tänderna.


vi vaknade 06.20 för att solen stod på.
äntligen ska vi få njuta av lite sommar, jag och lovis. vi har redan packat strandväskan och i torsdagskväll bakade jag pizzabullar och matbullar med fetaost och spenat. så vi är mer än redo för utflykt och en dag vid havet.

vi styr kosan neråt landet, och stannar förmodligen till vid smarholmen innan vi i eftermiddag kör vidare till landskrona. kroppen är insmord i solskyddsfaktor och bikinin är redan på. och så har jag lagt ner en extra bok utifall att jag (förhoppningsvis) får ro att läsa ut den jag påbörjat.

ha en härlig dag i solen och var försiktiga så att ni inte bränner er!
som min mamma alltid sagt - solbrännan är det kortaste sommarminnet. när vi alla dessutom vet att det kan vara farligt, varför vara dumstridig?

tisdag 1 juli 2014

salta vindar.





några bilder från två helger sedan.
jag, ludde och matilda promenerade ner till havet och borstahusen och intog lunch i form av torskburgare. nyfångad, panerad fisk. finns det något godare? svar nej. dessvärre hade vi inte vädret på vår sida som ni ser, men tur vi har båt i hamnen där vi kunde värma oss, förtära den goda lunchen samt spela kort. så mysigt att umgås själv med den lilla damen, som ju inte alls är särskilt liten längre. världens härligaste unge och en av världens två bästa lillasystrar! och till helgen ses vi igen <3